Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adding Spare not working
#1
Hello everyone,

Before anyone asks, I do have a ticket open at the esupport site, but that was opened about 16 hours ago and still no response, so I'm asking here.

(For reference, the ticket # is: #BHU-862-19994)

So, yesterday I got an error telling me that the RAID5 was degraded. I removed the disk and put in the new one, identical in every aspect to the old one. (Same manufacturer, model, size, FW, etc).

The RAID rebuilding didn't start automatically as the manual says, so then I followed the instructions here: <!-- m --><a class="postlink" href="http://esupport.thecus.com/Knowledgebase/Article/View/25/2/how-to-rebuild-a-degraded-raid">http://esupport.thecus.com/Knowledgebas ... raded-raid</a><!-- m -->

However, when I click the "Add Spare" button, nothing happens. And I really mean nothing. Its like I'm not even pressing the button.

Has anyone experienced this? How can I rebuild the array now?
If not through the GUI, perhaps with SSH commands?

Please help, this is really critical for me.

Thanks in advance.
Reply
#2
Hello everyone,

Before anyone asks, I do have a ticket open at the esupport site, but that was opened about 16 hours ago and still no response, so I'm asking here.

(For reference, the ticket # is: #BHU-862-19994)

So, yesterday I got an error telling me that the RAID5 was degraded. I removed the disk and put in the new one, identical in every aspect to the old one. (Same manufacturer, model, size, FW, etc).

The RAID rebuilding didn't start automatically as the manual says, so then I followed the instructions here: <!-- m --><a class="postlink" href="http://esupport.thecus.com/Knowledgebase/Article/View/25/2/how-to-rebuild-a-degraded-raid">http://esupport.thecus.com/Knowledgebas ... raded-raid</a><!-- m -->

However, when I click the "Add Spare" button, nothing happens. And I really mean nothing. Its like I'm not even pressing the button.

Has anyone experienced this? How can I rebuild the array now?
If not through the GUI, perhaps with SSH commands?

Please help, this is really critical for me.

Thanks in advance.
Reply
#3
Still no response in the esupport site.

Anyone here has any idea what might help?

Thanks
Reply
#4
Daer Sir,

Please check the reply on 29 May 2015 18:29 GMT+8.
Yvon.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  N4100PRO Degraded RAID will not rebuild when adding SPARE omarh 1 1,743 01-19-2014, 12:52 AM
Last Post: omarh
  N4100PRO Degraded RAID will not rebuild when adding SPARE 0 1,043 Less than 1 minute ago
Last Post:
  Adding Spare not working 0 754 Less than 1 minute ago
Last Post:

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)