Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TECHUS N8900 raid 10 degrade
#1
Hi All, from some days raid 10 is degraded but there is not any led alert from front panel.
I upgrade firmware version to 2.05.04 .
Someone help me?
Thanks in advance.

Roberto Razzano
<!-- e --><a href="mailto:tech@upprovider.it">tech@upprovider.it</a><!-- e -->
Reply
#2
Hi All, from some days raid 10 is degraded but there is not any led alert from front panel.
I upgrade firmware version to 2.05.04 .
Someone help me?
Thanks in advance.

Roberto Razzano
<!-- e --><a href="mailto:tech@upprovider.it">tech@upprovider.it</a><!-- e -->
Reply
#3
Hi,

I did a bios upgrade to version 2.05.06 and had a raid degrade afterwards, seems the same problem as you had.
No defective disks as far as I can tell :?:

Have you resolved the problem?

Thanks!
Reply
#4
Dear Sir,

This post unable to help you to resolve this issue, please visit following link about:
Some tips for tech support
<!-- m --><a class="postlink" href="http://thecus.kayako.com/default_import/News/NewsItem/View/47/some-tips-for-tech-support">http://thecus.kayako.com/default_import ... ch-support</a><!-- m -->
Yvon.
Reply
#5
Dear Sir,

This post unable to help you to resolve this issue, please visit following link about:
Some tips for tech support
<!-- m --><a class="postlink" href="http://thecus.kayako.com/default_import/News/NewsItem/View/47/some-tips-for-tech-support">http://thecus.kayako.com/default_import ... ch-support</a><!-- m -->
Yvon.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  TECHUS N8900 raid 10 degrade 0 1,365 Less than 1 minute ago
Last Post:

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)