Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hi, when loading factory defaults with a single hd
#1
Hi, when loading factory defaults with a single hd inside hdd 1, it is not possible to set up in share folder: I mean, it is not possible to modify the default folders.

E. g.: in Browseable no and Public no settings, it is still possible to access the folders, both to read and to modify them, whereas this shouldn’t be possible, because it should have disappared from the shared network resources.

Moreover, the NAS does never put the hard disk off, although I have set 30 minutes in Disk Power Management.

Should I follow a different loading procedure?

P.S.: Browswable no and Public no functions work when you set two hd in raid 1, but hd still stays on over the 30 minutes set in Disk Power Management.
Reply
#2
Hi, when loading factory defaults with a single hd inside hdd 1, it is not possible to set up in share folder: I mean, it is not possible to modify the default folders.

E. g.: in Browseable no and Public no settings, it is still possible to access the folders, both to read and to modify them, whereas this shouldn’t be possible, because it should have disappared from the shared network resources.

Moreover, the NAS does never put the hard disk off, although I have set 30 minutes in Disk Power Management.

Should I follow a different loading procedure?

P.S.: Browswable no and Public no functions work when you set two hd in raid 1, but hd still stays on over the 30 minutes set in Disk Power Management.
Reply
#3
Hi bluj,

Could you please register a ticket to Thecus at <!-- m --><a class="postlink" href="http://esupport.thecus.com/support">http://esupport.thecus.com/support</a><!-- m -->

Thanks,
John, Dec 2 '13
Reply
#4
Hi bluj,

Could you please register a ticket to Thecus at <!-- m --><a class="postlink" href="http://esupport.thecus.com/support">http://esupport.thecus.com/support</a><!-- m -->

Thanks,
John, Dec 2 '13
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Hi, when loading factory defaults with a single hd 0 1,045 Less than 1 minute ago
Last Post:

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)